Selçuklu Belediyespor'dan büyük başarı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasından 4 madalya ile döndü.
Selçuklu Belediyespor'dan büyük başarı

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 11-19 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. 2000 sporcunun katıldığı turnuva heyecanlı müsabakalara sahne oldu. 7 Sporcusuyla Turnuvaya katılan Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı 4 madalya kazanarak önemi bir başarıya imza attı. Büyükler 57 kg Full Contact kategorisinde mücadele eden Fatih Koçyiğit Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Gençler 65 kg Full Contact kategorisinde mücadele eden Büşra Güneş final maçında rakibine mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Gençler 56 kg Full Contact da mücadele eden Azra Duman’da ise yarı final maçında rakibine mağlup olarak bronz madalya kazandı. Yıldızlar 52 kg Kick Light Contact kategorisinde mücadele eden Çetin Karapınar ise final maçında üstün bir performans sergilemesine karşın hakem kararıyla müsabakadan mağlup ayrılarak turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

opera-anlik-goruntu-2020-01-20-105015-mail-google.jpg

AKER: HEDEFİMİZ MİLLİ TAKIM

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Başantrenörü Mevlüt Aker, “Öncelikle madalya kazanan sporcularımızı kutluyorum. Özverili bir şekilde zorlu rakiplere karşı mücadele ettiler. Milli Takımlar için büyük önem taşıyan bu turnuvadan 4 madalya kazanmak önemli bir başarı. Kulüp olarak öncelikli hedeflerimiz her zaman Milli Takım formasını giymek ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki turnuvada da başarılı sonuçlara imza atıp sporcularımızı Milli Takıma kazandırmak istiyoruz. Bizlere her zaman destek veren başta Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı olmak üzere kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.