Mehmet Baykan’dan Selçuklu Belediyesi'ne övgü

Selçuklu Belediyespor Kulübü, Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyon Başkan Vekili Mehmet Baykan’ı ziyaret etti
Mehmet Baykan’dan Selçuklu Belediyesi'ne övgü

Selçuklu Belediyespor Kulübü, Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Baykan’ı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda ziyaret etti. Görüşmeye Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Selçuklu Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Uysal ve Mehmet Ali Kolay’ın yanı sıra Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay da katıldı.

BAYKAN’DAN SPORCU SEÇME ve YETİŞTİRME MERKEZİNE ÖVGÜ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, geçtiğimiz aylarda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından lansmanı yapılan Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü faaliyetleri hakkında Mehmet Baykan’a bilgi verdi. Genel Müdür Baykan, Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezinin Konya ve Türk sporuna çok büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Baykan, Selçuklu Belediyespor Kulübü’nü Amatör Sporlara verdiği destek için tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Mehmet Baykan’a çini tabak hediye ederken, Selçuklu Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Ali Çakar’da ahşap işlemeli selçuklu motifi hediye etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

selcuklu-belediyespordan-mehmet-baykana-ziyaret2.jpg