Selçuklu Kongre Merkezi’nde etkinlikler hız kesmiyor

Selçuklu Kongre Merkezi her hafta yepyeni etkinliklerle Konyalılara sanat ve eğlence ziyafeti yaşatıyor. SKM’de bu haftaki etkinlikler de yine dopdolu…
Selçuklu Kongre Merkezi’nde etkinlikler hız kesmiyor

Selçuklu Kongre Merkezi her hafta yepyeni etkinliklerle Konyalılara sanat ve eğlence ziyafeti yaşatıyor.
SKM’de bu haftaki etkinlikler de yine dopdolu…

KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor, yıllar sonra yeniden bir araya gelen insanların hikayesini konu ediyor. Max, hayatına deniz kenarında bir yerde devam etmek için sevdiklerini ardında bırakarak yeni hayatına adım atar. Bu durum geçmişte birçok anıyı paylaştığı arkadaşları ile arasına mesafe girmesine neden olur. Max, aradan geçen birkaç yıl sonra doğum gününde büyük bir sürprizle karşılaşır. Yıllardır görüşmediği arkadaşları Max’ ın doğum günü için toplanıp evine ziyarete gelmiştir. Yeniden bir araya gelmenin heyecanı içinde olan ekip, eski günleri yad ettiğinde kendilerini beklenmedik durumları içerisinde bulur. Küçük Beyaz Yalanlar devam ediyor, 22-25 Ocak 2020, Çarşamba-Cumartesi günleri saat 19:00’ da SKM Cep Sineması’ nda sizleri bekliyor.

KÜÇÜK KARA BALIK-ŞEHİR TİYATROLARI

Annesi ile beraber bir derede yaşayan küçük karabalık bir gün yaşadığı yerin dışındaki dünyayı merak eder ve ona engel olmak isteyenlere karşı direnerek uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğunda kurbağalarla, denizatlarıyla, yengeçlerle, salyangozlarla ve büyük kepçeli bir balıkçıl kuşuyla maceralara atılır. Küçük Kara Balık, 23-24 Ocak 2020, Perşembe-Cuma günleri saat 10:30 – 13:30 seansları ile SKM Konya Oditoryum’ da sizleri bekliyor.

MERVE ÖZBEY

Son yıllarda hem sahne performansı hem Youtube videoları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Merve Özbey, sevenleri ile SKM’ de vereceği konseriyle buluşacak. Merve Özbey, 25 Ocak 2020, Cumartesi akşamı saat 20:00' da SKM Anadolu Oditoryum sahnesinde!

selcuklu-kongre-merkezinde.jpeg

CİMRİ

Paradan başka hiçbir şeye değer vermeyen çok zengin olmasına rağmen hastalık derecesinde cimri bir adam olan Harpagon ’un davranışları komedi tarzında sergilenmiştir. 17. yüzyılda yaşamış Fransız komedya yazarı Moliere'in ünlü eseri Cimri' de belli bir zümreye bakmakla bir genelleştirmeye bakmak arasındaki pencereden birçok insanın ve ailelerin iç ve dış yapısına bakacak, garip rastlantılara tanık olacaksınız. Cimri, 26 Ocak 2020, Pazar günü saat 20:30’ da SKM Anadolu Oditoryum' da.

 SUÇ VE CEZA – ŞEHİR TİYATROLARI

Dostoyevski’nin Suç ve Ceza adlı klasik romanından uyarlanan bu eser, uğradığı haksızlığı cinayet işleyerek ortadan kaldıracağına ve böylece adaleti sağlayacağına inanan üniversite öğrencisi Raskolnikov’ un kendi vicdanıyla kalmasının etkileyici hikâyesini anlatmaktadır. Suç ve Ceza, 27-28 Ocak 2020, Pazartesi-Salı günleri saat 20:00’ da SKM Konya Oditoryum' da.

KİBARLIK BUDALASI

17. yüzyıl Fransa'sında, cahil, saf ama çok zengin bir adam olan Mösyö Jourdain' in bir tek amacı asilzade olmaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için her şeyi göze alarak her çabayı gösterir. Gülünç duruma düşer, alay konusu olur ama hiç yılmaz. Soylu sınıfa girebilmek, soylu bir Markiz'i baştan çıkarabilmek için her şeyi yapmak ve biricik kızını da mutlaka bir soylu ile evlendirmektir hedefi. Oysa kızı bir başka gence aşıktır. Moilere, yarattığı bu olağanüstü tiplemenin etrafını, onu sömürmeye çalışan Kont, ayakları yere basan karısı, sağduyunun ve samimiyetin temsilcileri hizmetçi ve uşak ile bir dantel gibi örer. Kibarlık Budalası, 28 Ocak 2020, Salı günü saat 20:30’ da SKM Anadolu Oditoryum’ da sizleri bekliyor.