Selçuklu Taekwondo’da Kemer sınavı yoğun katılımla gerçekleşti

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo branşında Kemer Sınav heyecanı yaşandı. 500’e yakın öğrencinin katıldığı sınava aileler de yoğun ilgi gösterdi
Selçuklu Taekwondo’da Kemer sınavı yoğun katılımla gerçekleşti

Selçuklu Belediyespor Kulübünün en çok ilgi gören branşları arasında yer alan ve 2516 lisanslı sporcusu bulunan Taekwondo branşında kemer terfi sınavı yapıldı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirilen kemer sınavına, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Eken, Taekwondo’nun duayen isimlerinden Kayhan Aytar ve Komisyon üyeleri katıldı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Spor Okullarında öğrenim gören yaklaşık 500’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Kemer Terfi Sınavına aileler tarafından da yoğun ilgi gösterildi. Selçuklu Belediyespor Kulübü müsabık sporcularının yaptığı gösteriler ise salondaki izleyenlerden büyük alkış aldı. Kemer Sınavı sporcu ve antrenörler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

selcuklu-taekwondoda-kemer-sinavi-yogun-katilimla-gerceklesti-2.JPG

TEZCAN: ÇOCUKLARIMIZA ve AİLELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kemer Sınavı töreninde konuşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, sporculara ve ailelerine teşekkür etti. Tezcan, “Yaklaşık 500 sporcumuzun kemer sınavı heyecanına ortak olduğumuz için çok mutluyuz. Biz Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak çok büyük bir aileyiz. Böylesi büyük bir ailenin temelini oluşturan sporcularımıza ve bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.