Selçuklu, Türkiye Şampiyonluğu'na koşuyor

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonasında son dört takım arasına kalarak önemli bir başarıya imza attı. Selçuklu, yarı final maçını da geçerek adını finale yazdırmak için gün sayıyor
Selçuklu, Türkiye Şampiyonluğu'na koşuyor

Konya Şampiyonu olarak U18 Türkiye Futbol Şampiyonasına katılan ve 1.Kademe maçlarından lider olarak çıkan Selçuklu Belediyespor Kulübü, Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı başarılı bir şekilde temsil etmeye devam ediyor. Kütahya’da yapılan 2.Kademe müsabakalarından da namağlup lider olarak dönen Selçuklu Belediyespor, Türkiye Şampiyonasında son dört takım arasına kalarak önemli bir başarıya imza attı.

RAKİPLERİNİ TEK TEK GEÇTİ
2.Kademe müsabakalarının ilk maçında Manisa temsilcisi Salihli Belediyespor’la karşılaşan Mavi-Beyazlılar sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz ikinci karşılaşmasında ise İzmir temsilcisi Buca Efelerspor’u 5-0’lık skorla geçerek 2.kademe finaline yükseldi. Finalde bir başka İzmir temsilcisi Güzeltepe Spor’la karşılaşan Selçuklu Belediyespor rakibini 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonasında son dört takım arasına kalmayı başardı. Türkiye Şampiyonasının final müsabakaları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek olan tarih ve şehirde oynanacak.

‘KUPA, KONYA’MIZA GELECEK’
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, karşılaşma sonrası sporcu ve antrenörleri tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “9 ay boyunca çalışan, 40’a yakın maça çıkan ve hedefini Türkiye Şampiyonluğu olarak belirleyen Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımımız, Türkiye Şampiyonasında son dört takım arasına kalmayı başardı. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, kupayı Konya’mıza getireceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM’
Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Takımı Başantrenörü Recep Alkan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada “Sezon başından  bu yana futbolcularımızla birlikte hedefimizi Türkiye Şampiyonluğu olarak belirledik. Şimdi bu hedefimize sadece iki maç kaldı. Sporcularımızın bugüne kadar göstermiş olduğu performansla gurur duyuyorum. İnşallah devamı da gelecek ve kupayı Konya’mıza getireceğiz. Bizlere güzel imkânlar sunan ve çok büyük destekler veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere Selçuklu Belediyespor Kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.