Selçuklu'da haftaya renkli başlangıç
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Mehmet Fuat Binici Kız Kur'an Kursu'nda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Mehmet Fuat Binici Kız Kur’an Kursu’nda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, haftaya Mehmet Fuat Binici Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilerin enerjisiyle başladı. Hem normal eğitim hem de hafızlık eğitimi alan öğrencilerle buluşan Başkan Pekyatırmacı, sınıfları gezerek öğrencilerle yakından sohbet etti.

İLİM YOLCULUĞU, SABIR VE KARARLILIK GEREKTİRİR
Heyecanlarıyla dikkat çeken öğrenciler, Başkan Pekyatırmacı’ya büyük ilgi gösterdi. Tablo karşısında memnuniyetini dile getiren Pekyatırmacı, ilim yolculuğunun sabır ve kararlılık gerektirdiğine dikkat çekerek, “Azimleri ve gayretleriyle bizlere umut veren evlatlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. İlim yolculuklarında her birine başarılar diliyorum. Rabbim bahtlarını açık eylesin,” ifadelerini kullandı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyaret sona ererken, Mehmet Fuat Binici Kız Kur’an Kursu’ndaki manevi atmosfer, haftaya anlam katan bir buluşma olarak hafızalarda yer etti.
Bakmadan Geçme