Selçuklu’dan Fair Play’e anlamlı destek

Selçuklu Belediyesi, antrenör ve sporcularına hediye etmek için İsmet Karaba’nın kaleme aldığı ‘Bay FAİR PLAY’ adlı eserden 2000 adet aldı.
Selçuklu’dan Fair Play’e anlamlı destek

Selçuklu Belediyesi, antrenör ve sporcularına hediye etmek için İsmet Karaba’nın kaleme aldığı ‘Bay FAİR PLAY’ adlı eserden 2000 adet aldı. Selçuklu Belediyesi’nin Konya’nın sporunda lokomotif olduğunu dile getiren İsmet Karababa, “Çocuk ve Gençlerimizin ruhsal ve bedensel gelişimlerini sağlayarak sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlanmasında sporu vazgeçilmez bir araç gören Selçuklu Belediyemiz, Futbol ve Basketbol başta olmak üzere 20 branşta faaliyet göstermekte, 15 bin lisanslı sporcu mevcudu ile Yaz ve kış spor okullarında her yıl 30 bine yakın çocuğumuza spor yapma imkânı sunmalarıyla ilimiz sporunun lokomotifi durumunda bulunmaktadırlar. Ayrıca Selçuklu Belediyemiz, 35 tesis ve 60 spor salonuna sahip olmasıyla ülkemizin tesisleşme yönünden örnek ilçesi konumunda olması bizler adına gurur kaynağımız olmaktadır” dedi.

selcuklu-fair-play-5.jpg

‘SPORUN GÜZELLEŞMESİNE İMKAN SAĞLAYACAK’

Katkılarından ötürü Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür eden İsmet Karababa, “Selçuklu Belediyemiz, spora ve sporcuya her zaman destek olma amaç ve anlayışı içerinde kaleme aldığım, “Bay FAİR PLAY” adlı eserimden 2000 adet temin ederek antrenör ve sporcularına hediye etme anlayışları; çocuk ve gençlerimizin Fair Play olgusunu tanımları, benimsemeleri, yaşam felsefesi haline getirmeleri ile saha ve salonlarımızda örnek davranışlar sergilemeleriyle sporumuzun güzelleşmesine imkan sağlayacak olan bu uygulamalarını çok anlamlı ve değerli görmekteyim. Bu nedenle, Selçuklu Belediye Başkanımız sayın; Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere, Başkan Yardımcılarımız sayın; Mehmet Ali Çakar ile sayın; Ali Düz'e Fair Play anlayışına ve eserime yaptıkları katkılardan dolayı şükranlarımı sunmak isterim” ifadelerini kullandı.

selcuklu-fair-play-1-1.jpg

selcuklu-fair-play-2.jpg

selcuklu-fair-play-3.jpg