Selçuklu'nun gurur günü!

Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Alican Özcan, İngiltere’de düzenlenen Para Tekvando Avrupa Şampiyonasında altın madalyanın sahibi oldu
Selçuklu'nun gurur günü!

Selçuklu Belediyespor Kulübü Para Tekvando Milli Sporcusu Ali Can Özcan, İngiltere’nin Manchester şehrinde düzenlenen Para Tekvando Avrupa Şampiyonası’nda K44 58 kiloda Fransız rakibi Bopha Kong'u 34-15 yenerek altın madalya kazandı. Müsabakanın başından itibaren etkili bir performans ortaya koyan Alican Özcan, kazandığı altın madalya ile Paris 2024 Olimpiyatlarına katılım yolunda da büyük bir adım attı.

MADALYAMI ÜLKEME ARMAĞAN EDİYORUM
Müsabaka sonrası açıklamalarda bulanan Milli Sporcu Alican Özcan, “Çok mutluyum. Kariyerimde sadece Avrupa Şampiyonluğu eksikti. Onu da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında ülkeme armağan ediyorum. Antrenörlerime, bana destek veren Selçuklu Belediyespor Kulübümüze ve en önemlisi Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya çok teşekkür ediyorum. Hedefim Paris 2024 Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmek” ifadelerini kullandı.