Selçuk’ta Genel Sekreter ve Rektör Yardımcıları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Metin Aksoy, görevine başladı. Aksoy'un yeni ekibi belli oldu.
Selçuk’ta Genel Sekreter ve Rektör Yardımcıları belli oldu

Selçuk Üniversitesi'nde yeni dönem başladı. Prof. Dr. Metin Aksoy, Prof. Dr. Mustafa Şahin'den geçtiğimiz gün devraldığı görevine başladı. Prof. Dr. Metin Aksoy’un Selçuk Üniversitesi rektörlüğünde yeni bir yapılanmaya gideceği öğrenilirken, yeni dönemin ilk isimleri de belli oldu.


GENEL SEKRETER BELLİ OLDU
Selçuk Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine Ahmet Tuğrul Polat getirildi. Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerine ise Hikmet Özdemir ve Tevfik Sayın getirildi.

genel-sekreterlik-2.jpg

YENİ REKTÖR YARDIMCILARI 
Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emrullah Eken ile Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ersöz ise Selçuk Üniversitesi'ndeki yeni rektör yardımcıları oldu. Alınan bilgiye göre atanacak iki yeni rektör yardımcılığı görevi için ise kamuoyunun da tanıdığı üç isim üzerinde duruluyor.

rektor-yardimcilari.jpg


KURUMSAL İLETİŞİMDE DEĞİŞİM
Bir süredir Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Kemal Yavuzyiğit’in de buradaki görevi sona erdi. Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevinin kısa süre içerisinde belirleneceği öğrenilirken, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden bir isme yeni görevin tevdi edilebileceği de söylentiler arasında.

•SEYFULLAH KOYUNCU