Selena Gomez müziği bıraktı mı? Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok açıklama

Disney’de yıllardır oyunculuk yapan ve daha sonrasında kariyerine şarkıcılığı da sığdıran Selena Gomez bir sonraki albümünün son albümü olacağını duyurdu.
Selena Gomez müziği bıraktı mı? Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok açıklama

İnstagram’da 429 milyon takipçisi olan ve fazlasıyla seveni olan Selena Gomez, belli bir süre müziğe ara verip oyunculuk kariyerine ve markasına odaklanmıştı daha sonrasında ise hayranlarının ısrarı üzerine “Single Soon “adlı parçasını yayınlamıştı.

OYUNCULUĞA VE HAYIRSEVERLİĞE ODAKLANACAK

Yılardır Lupus hastalığı ile mücadele eden ve bundan dolayı fazlasıyla müziğe ara veren Gomez, müzik kariyerine uzun bir süre daha ara verecek gibi duruyor.

53d66912-0c69-4f75-ae8f-953e5f8d36a4.jpg

Verdiği bir röportajda yakın zamanda çıkacak albümünün son albümü olduğunu vurgulayarak müziği bıraktıktan sonra oyunculuğa ve hayırseverliğe odaklanacağını söyledi.

MARKASINA İLGİLENECEK

Dünyada en çok tercih edilen ve sevilen kozmetik markası Rare Beauty’in sahibi olan Gomez , Rare Beauty’de daha fazla ilgileneceğini ifade etti.

63029bc4-801c-4923-89ef-6f65f2e6d828.jpg

Hayranlarını üzen bu haber sosyal medya da tepki çekti. Muhtemelen müzik kariyerini sonlandıracağı albümü, önümüzdeki aylarda yayınlanması bekleniyor.

Etiketler :