Selim Ay: Konyaspor’dan ağlayarak ayrıldım

Yaz transfer döneminde Konyaspor’dan ayrılarak Çaykur Rizespor’a imza atan futbolcu Selim Ay, Süper Lig’in 15. haftasında yarın oynanacak Konyaspor-Rizespor maçına gelmeden önce Konya’daki öğrencilerle internet üzerinden bir araya geldi.
Selim Ay: Konyaspor’dan ağlayarak ayrıldım

Yaz transfer döneminde Konyaspor’dan ayrılarak Çaykur Rizespor’a imza atan futbolcu Selim Ay, Süper Lig’in 15. haftasında yarın oynanacak Konyaspor-Rizespor maçına gelmeden önce Konya’daki öğrencilerle internet üzerinden bir araya geldi. Konyaspor’dan ayrılık kararını zor aldığını dile getiren savunma oyuncusu, “Konyaspor benim yuvam ayrılık kararını çok zor aldım. İlk defa başka takımda oynayacaktım, aklımdan çıkarmak kolay olmayacaktı. Duygularımı bastırmak için 42 giymedim. Konyaspor’da kimse bana git demedi. Son dönemde özellikle sosyal medyadan çok tepkiler geliyordu. Kime danıştıysam ayrılmam gerektiğini söyledi. Bir daha güçlü dönebilmek için bir süre sevdiğinden uzaklaşmak gerekir. Ağlaya ağlaya bu kararı aldım. Benim için çok zor oldu” ifadelerini kullandı.

‘KONYASPOR’U YUVAM OLARAK GÖRDÜM’

Selim Ay, “Konyaspor’u kulüpten ziyade yuvam olarak gördüm. Hiçbir zaman para muhabbeti yapmadım. Araya menajer sokmadım. Kulübün sıkıntılı zamanlarında bırak sıkıntı çıkarmayı sıkıntı çıkaracak oyuncuları hem maddi anlamda hem de manevi anlamda destekledim. Tepkilerle baş edebilirdim, herkese zaman ayırabilirdim ama futbola yoğunlaşmam gerekiyordu. Konyaspor’dan güzel ayrılmak istedim. Ali Çamdalı’nın düştüğü duruma düşerek ayrılmak istemedim. Konyaspor’un yeri bende hep ayrı olacak” ifadelerini kullandı.

selim-ay-001.jpg