Selman Özboyacı: Rahat bir nefes aldık

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konyaspor’un ligde kalmayı garantilemesiyle rahat bir nefes aldıklarını söyledi.
Selman Özboyacı: Rahat bir nefes aldık

İttifak Holding Konyaspor’un ligde kalmayı garantilemesiyle rahat bir nefes aldıklarını dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kanal 42 Spor’un yayınına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Özboyacı, ‘Çok mutluyuz. Konyaspor’umuz aldığı müthiş bir galibiyetle ligde kalmayı garantiledi. En başta bu şehrin bir evladı olarak, Konyaspor taraftarı olarak çok mutuyum. Son iki haftada Konyaspor gerçekten kendine yakışanı yaptı ve önce Başakşehir’i sonra da Trabzonspor’u aynı skorla 4-3’le geçerek bizleri çok mutlu etti. Zaten Konyaspor’un hak ettiği yer burası değildi. Bunu her zaman söylüyorduk. Konya gerçekten Türkiye’nin en önemli, en manalı şehirlerinden bir tanesidir. Şehir kültürü olarak da bir çok ilimizden daha öndeyiz. Konyaspor’u tüm şehir sahiplenmiş durumdadır. Öncelikle bu geceki neticeyle beraber bütün hemşehrilerimize hayırlı oluşun diyorum. Hepimiz rahat bir nefes aldık’ ifadelerini kullandı.

BİRLİK OLUNCA BAŞARI GELİYOR

Tüm şehir birlikte hareket ettiğinde başarının geldiğini vurgulayan Selman Özboyacı,  ‘Konya’da herkes birlik beraberlik içinde durduğu, Konyaspor’a sahip çıktığı zaman daha önce ne kadar büyük bir başarılara imza attığına hep beraber şahitlik etmiştik. Türkiye Kupasını, Süper Kupayı kazandığımız, üst üste 2 sezon Avrupa Liglerine katıldığımız durumları hatırlıyoruz. Konyaspor bu seneki performansıyla bizi tedirgin etti. Fakat şunu söylemek gerekir ki, Konyaspor Konya’nın siyaset üstü bir markasıdır. Bütün hemşehrilerimizin takımımıza sahip çıkması gerekir. Sahip çıkmaktan kastımız bazen farklı anlamlandırılabiliyor ama neticede Konyaspor Konya şehrinin bir markasıdır ve öyle kalmalıdır diye düşünüyorum. Konyalıların da her zaman olduğu gibi bundan sonra da daha güçlü bir şekilde Konyaspor’a sahip çıkarsa daha güzel günler göreceğiz’ şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ