Selman Özboyacı: ‘Yarınların Türkiye'sini inşa edeceğiz’

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, gençlere sandığa gitmeleri konusunda mesaj verdi. Özboyacı, "İnşallah pazar günü Cumhurbaşkanımızı çok güçlü bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçip Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcını yapacağız ve yarınların güçlü Türkiye'sini hep beraber inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Selman Özboyacı: ‘Yarınların Türkiye'sini inşa edeceğiz’

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Meram'da saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Özboyacı, Konya Kent Ormanı'nda piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlardan aldıkları tepkilerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Özboyacı, “Bugün de her zaman olduğu gibi sahadayız. Vatandaşlarımızın yanındayız. Allah'a hamdolsun yine çok güzel tepkiler var. Kent Ormanı'nda çok güzel bir atmosfer vardı. Vatandaşlarımız aileleriyle piknik yapmaya gelmişler. Bizler de onların sofralarına selam verdik, muhabbet ettik. Hanımefendilere, ablalarımıza, kardeşlerimize karanfil verdik. Vatandaşımızın duruşu Cumhurbaşkanımıza karşı yine net. Bugün gördüğümüzde de yine teyit ettik” dedi.

ozboyaci-genclere-en-buyuk-vaadimiz-tam-bagimsiz-turkiye.jpeg

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA YÜRÜYELİM’

Konya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yine en güçlü şekilde destekleyeceğine inandığını belirten Özboyacı, "Konunun detayına girmemize gerek kalmadan AK Parti Konya Milletvekiliyiz deyince vatandaşlarımız biz zaten Cumhurbaşkanımızın arkasındayız diyorlar. İnşallah haftaya Pazar da Konya yine en güçlü şekilde desteğini verecek diye inanıyorum. Buradan özellikle genç kardeşlerimize de seslenmek istiyorum. Gençlerimize dair en büyük vaadimiz tam bağımsız Türkiye idealidir. Biz doğru zamanda, doğru adamla Türkiye'yi doğru istikamette yürütmenin peşindeyiz. İnşallah biz de Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun altını gençler olarak dolduralım ve tam bağımsız Türkiye'ye doğru gençlerle el ele, gönül gönle, omuz omuza Cumhurbaşkanımızın arkasında kenetlenerek yürüyelim” diye konuştu.

ozboyaci-genclere-en-buyuk-vaadimiz-tam-bagimsiz-turkiye-001.jpeg

‘YARINLARIN TÜRKİYE'SİNİ İNŞA EDECEĞİZ’

‘Yeni Türkiye Yüzyılı'nda yarınların güçlü Türkiye'sini hep beraber inşa edeceğiz’ diyen Özboyacı, “Malum İstanbul'da bir gençlik buluşması yapıldı. Biz de genç milletvekilleri olarak davetliydik. Gittiğimizde Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değere bir kez daha şahitlik ettim. Cumhurbaşkanımız programın çıkışında Konya'nın gençlerine selam söyledi. Üzerimde kalmasın. Konya'mızın bütün gençlerine Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum. İnşallah haftaya Pazar Cumhurbaşkanımızı çok güçlü bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçip Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcını yapacağız ve yarınların güçlü Türkiye'sini hep beraber inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ozboyaci-genclere-en-buyuk-vaadimiz-tam-bagimsiz-turkiye-002.jpeg

GENÇLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Görüştükleri gençlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek olmanın heyecanı olduğunu dile getiren Selman Özboyacı, “İlk seçimde oy kullanamayıp bu seçimde kullanacağını söyleyen birkaç tane arkadaşımızla karşılaştık. Pazar günü gelse de oyumuzu kullansak diye heveslilerdi. Cumhurbaşkanımıza oyunu vermenin heyecanı içindelerdi. Bütün gençlerimizin görüşüne saygılıyız. Ama burada mevzu, Cumhurbaşkanımız gibi güçlü, karakterli, cesaretli ve Türkiye'nin izzetini, haysiyetini, şerefini özellikle uluslararası arenada sonuna kadar savunan bir liderin arkasında yürümek o genç kardeşlerimize yakışır. İlk defa oy kullanacak 50 bin genç kardeşimizin tamamına çağrı yapıyorum. Gelin hep beraber güçlü Türkiye'yi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşa edelim. Bunun ilk adımı olarak haftaya Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan'a oy kullanarak yerine getirelim” dedi.

‘OY KULLANMAK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR’

Tüm vatandaşları sandığa davet eden Özboyacı, sözlerini şöyle tamamladı: “Oy kullanmak bir vatandaşlık görevlidir. O yüzden bütün vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum. Türkiye'nin doğru istikamette yürümesi için çok kritik günlerden geçiyoruz. O yüzden bu yürüyüşe bütün vatandaşlarımızın destek vermesi lazım. Böylelikle herkesi sandığa davet ediyor ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek bekliyoruz.”

Etiketler :