Selman Özboyacı’dan Yeni Haber’e ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı Yeni Haber’i ziyaret etti.
Selman Özboyacı’dan Yeni Haber’e ziyaret

Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu’nun misafiri olan Özboyacı, meclis çalışmaları ve Konya gündemi hakkında görüşlerini belirtti.

Konya yerel medyasına her zaman değer verdiğini ve önemsediğini ifade eden Selman Özboyacı, yerel basının hayatın tüm dinamiklerine hâkim olduğunu ifade etti. Basının siyasette en önemli faktörlerden bir tanesi olduğunu vurgulayan Özboyacı, ”Türkiye her alanda mücadele verirken, basınımızın ülkemizin yanında yer alması önemli. Dış politikada ve coğrafyada ortaya çıkan gelişmelere baktığımız zaman, bu kenetlenmenin önemli olduğunu görüyoruz. Bu sebeple basının yaptığı işi önemsiyoruz” dedi.

AK Parti olarak biz sürekli sahada olduklarını belirten Özboyacı, “Esnafımızın sıkıntılarını dinliyor ve çare olmaya çalışıyoruz. Vatandaşımız her daim devletinin yanındadır ve bu birlikteliğimizle bu süreci de atlatacağız. Allah birlikteliğimiz daim etsin” açıklamalarını yaptı. Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ise Selman Özboyacı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

EMİNE ÇOLAK