Selvi: Konya'mızdan rekor destek bekliyoruz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, “Konya'mızdan beklentimiz, Cumhurbaşkanımıza ve milletvekillerimize rekor bir destek vererek Türkiye'mizde her zaman çadırın orta direği olduğunu göstermesidir” dedi.
Selvi: Konya'mızdan rekor destek bekliyoruz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, seçim çalışmaları kapsamında Karatay'da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Konsan Sanayi esnafına ziyarette bulunan Selvi, milletin istikrardan yana karar verdiğini söyleyerek, "AK Parti olarak tecrübeli bir siyasi parti olduğumuz için seçim sürecine girdiğimizden beri bütün teşkilatlarımızla alana indik. Hemşerilerimizle buluşma fırsatı bulduk. Bu doğrultuda bugün de sanayimizi gezdik. Bütün gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz şudur ki, ülkemizin geleceği adına milletimiz istikrardan yana kararını vermiş durumda. İnşallah 14 Mayıs itibariyle de ülkemiz yeniden doğru adamla yoluna devam edecek” dedi.

latif-selvi-konyamizdan-rekor-destek-bekliyoruz.jpeg

'YAPARSA AK PARTİ YAPAR'

Vatandaşın 'Yaparsa AK Parti Yapar' dediğini dile getiren Latif Selvi, “Doğru zamanda doğru adam seçilecek ve el birliğiyle hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa için kolları sıvayıp memleketimize hizmet etme iradesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü milletimiz görüyor ki, bugüne kadar yapılanlar bundan sonra yapılacaklar için teminat. Vatandaşımız, her şeyi AK Parti'nin üretebileceğine inanıyor. Bu doğrultuda da ‘yaparsa AK Parti yapar’ sloganı etrafında neyi istiyorlarsa AK Parti'nin yapmasını istiyorlar” diye konuştu.

‘14 MAYIS’TA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

AK Parti olarak Türkiye'nin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerinde hedeflere ulaşacaklarını kaydeden Latif Selvi, "Ülkemizin birlik beraberliği, bütünlüğü, üniter yapısı, milletimizle, bayrağımızla, vatanımızla bütünleşmiş vaziyette. Biz bunları görüyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı itibariyle de hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. İnşallah yine kolları sıvayıp Türkiye Yüzyılı olarak tanımladığımız önümüzdeki 5 yılın hizmet dolu, milletimizin beklentilerini karşılayacak, gelirin tabana yayıldığı, katma değerin büyütüldüğü Türkiye vizyonunun bir kat daha dünya ölçeğinde karşılık ürettiği bir zemini hep birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

latif-selvi-konyamizdan-rekor-destek-bekliyoruz-001.jpeg

'ÜLKEMİZİN GELECEĞİ SÖZ KONUSU'

Latif Selvi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Duyarlılıkları bizleri mutlu ediyor. ‘Birlikte daha fazla çalışmalıyız’ diyerek bizleri motive etmeye çalışıyorlar. ‘Gönüllü olarak biz bu süreçte yol almalıyız’ diyorlar. Çünkü ülkenin geleceği söz konusu. Biz de inşallah onlara layık olmak için yüklendiğimiz sorumluluğun bilinciyle ülkemizi geleceğe hazırlamak ve her dönemin bir başarı hikayesiyle taçlanıp bir sonraki dönemin girizgahını oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

'HEMŞERİLERİMİZE LAYIK OLACAĞIZ'

Sahadaki desteklere layık olmak için çalışacaklarını belirten Latif Selvi konuşmasını şöyle tamamladı: “Konya'mızdan beklentimiz, Cumhurbaşkanımıza ve milletvekillerimize rekor bir destek vererek Türkiye'mizde her zaman çadırın orta direği olduğunu göstermesidir. Vatandaşlarımızın yapmış oldukları açıklamalardan da bunu görüyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz. Bizler de inşallah hemşerilerimize layık olmak istiyoruz.”

Etiketler :