- Haberler
- Teknoloji Bilim
- Sendikalaşmayı destekliyoruz
Sendikalaşmayı destekliyoruz
Basında sendikalaşmayı desteklediğini belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Bana bağlı kurumların hepsinde sendika var, hatta bir tanesinde iki tane var'' dedi
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) Vakıfbank'ın katkılarıyla Sheraton Oteli'nde düzenlediği ''Yılın Basın Fotoğrafları'12" ödül törenindeki konuşmasına, etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı.
Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini bildiren Arınç, derneğin birçok ödül törenine katıldığını hatırlattı.
Salondakilere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını da ileten Arınç, ödül kazananları tebrik etti.
Fotoğrafçılığı bir sanat olarak değerlendiren Arınç, bunu başarıyla icra eden foto muhabirlerini aynı zamanda birer fotoğraf sanatçısı olarak nitelendirdi.
Foto muhabirlerinin görevlerini yaparken büyük güçlüklerle karşılaştıklarının bilindiğine dikkati çeken Arınç, "Arkadaşlarımızı esasen Başbakanlık muhabirleri, Meclis muhabirleri olarak, olayları yakından takip eden insanlar olarak birebir de tanıyoruz. Meclisimizde yıllardan beri Mustafa İstemi arkadaşımızın nasıl bir özenle çalıştığını hepimiz biliriz. Bunun yanında isimleri hepimiz tarafından saygıyla anılan çok değerli arkadaşlarımız var" diye konuştu.
Verilen ödüllerin teşvik edici özelliği olduğunu belirten Arınç, "Yani marifet iltifata tabidir. Eğer bu marifet bir iltifatla ödülle karşılaşmazsa yerinde kalabilir, unutulabilir" dedi.
Bakmadan Geçme