Serdar Gürler: Kaybetmemek önemli

İttifak Holding Konyaspor'un deplasmanda Adana Demirspor karşısında aldığı 1 puanı değerlendiren tecrübeli futbolcu Serdar Gürler, "3 puan için geldik ama kazanamasak da kaybetmeme alışkanlığı da önemli" ifadelerini kullandı.
Serdar Gürler: Kaybetmemek önemli

Süper Lig'in 3. haftasında Adana deplasmanında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'da tecrübeli futbolcu Serdar Gürler, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, "Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Adana Demirspor'un çok kaliteli ayakları var. Maçın ne kadar zor olacağını biliyorduk. Nitekim de öyle geçti. 1-0 geriye düştük. İkinci yarı daha baskılı, daha iyi futbol oynadık. Beraberliği de bulduk" dedi.

'GALİBİYETİ DE BULABİLİRDİK'

Karşılaşmanın son dakikalarında galip gelebilecek gol pozisyonlarına girdiklerini de dile getiren Serdar Gürler, "Son dakikalarda galibiyeti de bulabilirdik. Pozisyonlar bulduk ama beceriksizlik mi diyelim. Yorgunluk ve sıcaklık da etkiledi. Lige 7 puanla iyi bir başlangıç yaptık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 3 puan için geldik ama kazanamasak da kaybetmeme alışkanlığı da önemli. Çok şükür Konya'ya 1 puanla dönüyoruz. Milli arayı iyi değerlendirip Altay maçını taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler :