Serdar Gürler: Terimin son damlasına kadar savaşacağım

İttifak Holding Konyaspor’un yeni transferi Serdar Gürler imza töreni sonrasında konuştu. Gürler, "Konyaspor için  elimden geldiği kadar terimin son damlasına kadar savaşacağıma söz verebilirim" dedi.
Serdar Gürler: Terimin son damlasına kadar savaşacağım

İttifak Holding Konyaspor’un yeni transferi Serdar Gürler imza töreni sonrasında konuştu. 

Serdar Gürler açıklamasında transferiyle ilgili şunları söyledi: “Hayırlı uğurlu olsun. Konya'da olmaktan çok mutluyum. Burada bana gösterilen ilgi çok güzeldi ve beni çok memnun etti. Sanki hep buradaymışım gibi hissettirdi beni. Konyaspor için  elimden geldiği kadar terimin son damlasına kadar savaşacağıma söz verebilirim.”

Daha önceki sezonlarda da Konyaspor’a transferinin gündeme geldiğini ancak bunun gerçekleşmediğini ifade eden Serdar Gürler “Kendimizi iyi hissettiğimiz bir şehirdeydik ailemle beraber. Zaten o takımdan sonra yurt dışına İspanya'ya gittim. Çünkü o dönemde o şehirden başka bir yere gitmek istemiyordum. Nasip bugüneymiş” dedi.

Tribünlerin seyircilere açılması kararını da değerlendiren Serdar Gürler “Bildiğiniz gibi stadyumlara yüzde 50 kapasite ile seyirci alınabilecek. Taraftarla buluşacağım için heyecanlıyım. Çünkü Konya stadyumunun yüzde 50'si yirmi bir bin yapar. Çok büyük ve her kulüpte olmayan bir rakam. Taraftarlarımızın karşısına çıkma isteği beni biraz sabırsızlandırıyor” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :