Sergen Yalçın 11'ini netleştiriyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımını Demir Grup Sivasspor maçına konsantre etmeye çalışıyor. Deneyimli çalıştırıcı, salı günü oynanacak kritik karşılaşmanın 11’ini belirlemeye başladı.
Sergen Yalçın 11'ini netleştiriyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Son 5 maçında 2 galibiyet alan siyah beyazlı ekip, artık hata yapmak istemiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın, bu zorlu deplasmanda sahaya çıkaracağı kadroyu oluşturmaya başladı.

Beşiktaş'ın kalesinde Ersin görev yapacak. Savunma dörtlüsünün Rosier, Vida, Welinton ve N’Sakala’dan oluşması bekleniyor.

Defansın hemen önünde Josef De Souza oynayacak. Sergen Yalçın hücumun sağında ligin asist kralı Ghezzal, solunda ise Cyle Larin’e şans vermeyi düşünüyor. Orta sahanın merkezinde Atiba’nın yanında kimin oynayacağı henüz netleşmedi.

Deneyimli teknik adamın Oğuzhan’ın sakatlığı sonrasında Ljajic, Mensah, Dorukhan ve Necip arasında seçim yapacağı ve bu bölge için Dorukhan’ın bir adım önde olduğu da gelen haberler arasında.

Takımla birlikte çalışmaya başlayan Vincent  Aboubakar da 11'e dönecek. Ancak tecrübeli golcünün ağrılarının nüksetmesi durumunda, kadroda değişiklikler yaşanabilecek.