Seri sonu canavarı Konyaspor!

Konyaspor Spor Toto Süper Lig 26. Hafta mücadelesinde lider Galatasaray’ı ağırladı. Rashica’nın golüyle geri duruma düşen Anadolu Kartalı 62’ Soner Dikmen’in şutuyla önce beraberliği yakaladı, son dakikaların nefes kestiği mücadelede 90. Dakikada Oğulcan Ülgün son sözü söyledi. Galatasaray'ın galibiyet serisi Konya'da bitti.
Seri sonu canavarı Konyaspor!

Spor Toto Süper Lig 26. Hafta mücadelesinde Konyaspor yeni haftanın açılış karşılaşmasında lider Galatasaray’ı ile karşılaştı. Zorbay Küçük’ün yönettiği Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’ndaki maçta yeşil beyazlılar oyuna hızlı başladı. Anadolu Kartalı kanatlardan geldiği ataklarda son vuruşu istediği gibi gerçekleştiremezken 30. Dakikadan sonra baskısını artıran Aslan Rashica ile 30’ golü buldu.

muhammet-demir-11-basladi-001.jpg

DİKMEN BERABERLİĞİ GETİRDİ
Konuk Galatasaray bu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda Mame Diouf hamlesi ile giren Aleksandar Stanojevic, takımının öne gitmesi için sürekli direktifler verdi. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde oyuna sonradan dahil olan Bruno’nun içeriye verdiği pasta Soner Dikmen ceza alanın içinde topla buluştu ve savunma arkasına sarktığı pozisyonda düzgün bir şutla skoru 1-1’e getirdi.

seri-sonu-001.jpg

SON SÖZ OĞULCAN’DAN
Konyaspor için bu gol çok önemliydi. Çünkü hükmen galibiyetten gelen goller haricinde 61 gün sonra yeşil beyazlılar topu ağlara göndermeyi başardı. Son golünü Mert Günok’un ters vuruşuyla atan ve gol orucuna giren Çift Başlı Kartal böyle orucunu bozdu. Diğer yandan Konya’ya 14 maçlık rekor seri galibiyetle gelen Aslan, Konya’da bu serisi Oğulcan Ülgün’ün nefis şutuyla kaybetti, evine döndü.

UFUK KENDİRCİ -YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :