Faruk Özçelik: Konya'ya dev yatırımlar yapıldı

AK Parti Hükümeti döneminde gençlik ve spor alanında Konya'ya dev yatırımlar yapıldığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından şehrimize 2002-2022 yılları arasında toplam 11 milyar 396 milyon lira yatırım gerçekleştirildi” dedi.

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, seçim çalışmaları kapsamında Mevlana Çarşısı ve Tarihi Bedesten Çarşısı'nda saha çalışmaları gerçekleştirdi. Esnafların teveccühlerine son derece önem verdiklerini kaydeden Faruk Özçelik, "Hem Mevlana Çarşısı'nı hem de Tarihi Bedesten Çarşısı'nı gezdik. Esnaflarımızın, tüccarlarımızın işlerini son derece güzel görüyoruz. Onların teveccühleri bizler için son derece önemli” dedi.

'EL ELE BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞAYACAĞIZ'

Tüm esnaflarla el ele bir seçim süreci yaşayacaklarını dile getiren Faruk Özçelik, "Şu ana kadar görüştüğümüz tüm esnafların hepsiyle verimli sohbetler yaptık. Bizi de çok güzel karşıladılar. El ele, gönül gönüle bir seçim süreci yaşayacağımızı düşünüyorum. Manzara son derece güzel. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta da Konya'yı muzaffer bir şekilde Ankara'ya taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

11 MİLYAR LİRANIN ÜZERİNDE YATIRIM

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde de bulunan Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, Konya'ya gençlik ve spor alanında 11 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti. Özçelik, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından şehrimize 2002-2022 yılları arasında toplam 11 milyar 396 milyon lira yatırım yapıldı. Konya'mıza 31 adet yurt kazandırıldı. 2002 yılında 7 bin 972 olan yurt kapasitesi, 2022 itibariyle 35 bin 759'a yükseltildi” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE ÇAĞRI

Gençleri 14 Mayıs'ta sandığa davet eden Faruk Özçelik, "Güncel olarak 149 bin 399 lisanslı sporcusu bulunan Konya'mızda 331 spor kulübü, 113 de spor tesisi bulunuyor. 17 gençlik merkezimizden 77 bin 839 üye gencimiz faydalanıyor. Ayrıca şehrimizde bin 100 gencimiz gençlik kamplarından yararlandı. Bizler de gençlerimizi 14 Mayıs'ta sandığa çağırıyor, istikrar için, parlak bir gelecek için Cumhur İttifakımızı desteklemeye davet ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Konya Haberleri