Haramla abad olanın, ahiri berbat olur

İshak Orhan
Haramla abad olanın, ahiri berbat olur demişler büyüklerimiz.
 
Son yıllarda internet ve sosyal medyanın da yayılması ile akıllı telefonların akılsızlaştırdığı insanımsılar, hepimizi rahatsız ediyor ve kötülüğe sevk ediyorlar. Nefisle imtihan konusunda çoğumuz maalesef somurta kaldık.
 
Tutturdular bir CİNSELLİK DE CİNSELLİK gidiyorlar.
 
PORNO filmleri izleyerek iyice aşağılık mahluklar hakime gelen, yuvaları dağıtan bir sürü şerefsiz türedi. Tertemiz ve saf çocuklarımıza tecavüze kalkanlar çoğaldı. Düşüncesi düzgün insanlar yetiştirmeliyiz. Herkesi kendisi gibi gören ve herkese faydalı olmaya çalışan insanlar yetiştiremiyoruz maalesef.
 
CORONA falan dinlemeyip hala azgın nefisleri peşinde koşan hayvandan aşağı varlıklar oldu çoğu insan. Hatta ahlaklı davranan insanlar aşağılanmaya başlandı. Küçümsenmeye başlandı. Böyle giderse çok daha büyük felaketlerle karşılaşabiliriz.
 
Aile içi cinsel tacizler mi dersiniz, eşcinsellik mi dersiniz, daha neler neler çıktı. Üstelik yüzde 99’u Müslüman bir ülkede okuyor bunlar ve maalesef hiçbir köklü tedbir alınmıyor. Geçici tedbirlerle yani bataklığı kurutmak yerine sivrisinek öldürmekle uğraşıyor yetkililer. Hatta sivrisineklere de bir şey diyemiyorlar. Pek yakında milleti SITMA gibi titreme sararsa şaşmayalım.
 
Bir an önce titreyip insana dönmeliyiz. Gün bu gündür kardeşlerim. Lütfen elimizdeki telefonları işlevine uygun kullanalım. Çocuklarımıza da kötü örnekler olmayalım. Kafayı cinselliğe takacağımıza Allah’ın emirlerine takalım lütfen!
 
Evli veya bekar zina eden kişi suçludur ve mutlaka cezasını çeker. Harama uçkur çözdüğünüz sürece asla onmazsınız. Hiçbir işiniz de rast gitmez. Başımıza gelenler, bizim yüzümüzdendir. Akıllı davranırsak, güzel şeyler, aptalca davranırsak da kötü şeyler gelecektir elbette. Kimseyi suçlamayalım. Haramlarımıza Kılıç uydurmayalım. Bahaneler bulmayalım.
 
Haram haramdır ve terk edilmelidir. Bunun lamı cimi yok.
 
Hoşçakalın.