Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Eski Meram Caddesi’nde yapılacak yeraltı enerji çalışmaları nedeniyle 18 Ağustos Pazartesi ile 1 Eylül Pazartesi tarihleri arasında, her gün 09.00-16.30 saatleri arasında yol kapanmalarının yaşanacağını duyurdu.
BU NUMARALI OTOBÜSLERDE DEĞİŞİKLİK YAPILACAK
Çalışmalar kapsamında toplu ulaşımda da bazı düzenlemeler yapılacak. Açıklamaya göre; 1, 2, 4 ve 97 numaralı otobüs hatları Ayanbey Sokağı’nı kullanarak Yeni Meram Caddesi üzerinden mevcut güzergahlarına bağlanacak. 6 numaralı hat ise Dörtokca Caddesi-Sahibi Atalar Sokağı üzerinden Eski Meram Caddesi’ne geçerek güzergâhını sürdürecek.
Konya AKOM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;
Toplu Ulaşım Duyurusu
Eski Meram Caddesi’nin belirli kısımlarında yapılacak yeraltı enerji çalışmaları kapsamında, 18 Ağustos Pazartesi -1 Eylül Pazartesi tarihleri arasında saat 9.00 -16.30 arasında yol kapanmaları yaşanacaktır.
Kapanmadan Etkilenecek 1, 2, 4 ve 97 No’lu hatlar, Ayanbey Sokağı’nı takiben Yeni Meram Caddesi’ne bağlantı yapacak şekilde mevcut güzergâhlarına bağlanacaktır.
6 No’lu hat ise Dörtokca Caddesi -Sahibi Atalar Sokağı’nı takiben Eski Meram Caddesi’ne bağlantı yaparak mevcut güzergâhına devam edecektir.
Vatandaşlarımızın güzergâh değişikliklerine karşı dikkatli olmaları önemle rica olunur."