Konyalı Dilenci Doğan'a Bursa'dan rakip

 Editör
"İşimi aşkla yapıyorum" diyen Konyalı fenomen dilenci Doğan'a meydan okuyan Bursalı dilenci, 1 günde yaklaşık 15.000 TL topladığını açıkladı.

Konya’da çalışmanın ve üretmenin kölelik olduğuna inandığını söyleyerek dilencilik yapan Doğan isimli dilenciye Bursalı bir dilenci meydan okudu. Bir günde 15 bin lira toplayan Bursalı dilencinin Konyalı dilenciye meydan okuduğu videosu sosyal medyada gündem oldu. Bursalı dilenci videoda, “Her şey ölür sinyal ölmez diyen Konyalı dilenci Doğan’a meydan okuyorum. Bir günde 15 bin lira topladım.” Dedi. Parayı sayan dilenci 15 bin 400 lira topladığını duyurdu.

Konya'da dilencilik yapan, ilginç konuşmalarıyla sosyal medyada dilenci Doğan olarak tanınan Doğan Özadam, "Kendi işim olduğu için severek, aşkla yapıyorum. Başka birinin yanında 100 bin lira verseler, ben yine kendi işimi seçerim. Ben anlık yaşıyorum, geçmişi veya geleceği düşünmüyorum" demesiyle Türkiye’de tanınmıştı.

Konya Haberleri