Konyaspor ağır darbe aldı!

 Muhabir
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor’u konuk eden Konyaspor, istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Maçın henüz ilk dakikalarında iki farklı geriye düşen Anadolu Kartalı, savunmada yaptığı bireysel hatalar ve hücumdaki etkisiz oyunuyla sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Konyaspor, MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Samsunspor’u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı.

Maçın 5. dakikasında Konyaspor savunmasında Andzouana’nın uzaklaştıramadığı topu kapan Musaba, ceza sahasına girerek sol çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Samsunspor’u öne geçirdi.

Konuk ekip Samsunspor, 13. dakikada farkı ikiye çıkardı. Rick van Drongelen’in uzun pasında topu kontrol eden Celil, ceza sahası içinde müsait durumdaki Ndiaye’ye pasını aktardı. Ndiaye’nin vuruşunda top bir kez daha ağlara gitti.

İKİNCİ YARIDA UMUTLANDI AMA OLMADI

İlk yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıya daha istekli başladı. 57. dakikada Satka’nın golüyle fark üçe çıktı. Bu golden sadece üç dakika sonra Konyaspor, Yhoan Andzouana’nın ortasında Umut Nayir’in dokunuşuyla farkı ikiye indirdi.

Ancak bu gol Konyaspor’un temposunu artırmaya yetmedi. Oyuna sonradan giren Pedrinho ve Marius Ștefănescu ile hücumda çeşitlilik arayan Anadolu Kartalı, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

ANADOLU KARTAL’I TARAFTARDAN TEPKİ ALDI

Maç sonunda tribünlerden Konyasporlu futbolculara tepki sesleri yükselirken, Samsunspor taraftarı ve futbolcuları galibiyeti birlikte kutladı. Bu sonuçla Konyaspor 14 puanda kalırken, Samsunspor puanını 20’ye yükseltti.

ADİL DEMİRBAĞ KARAGÜMRÜK MAÇINDA YOK

Konyaspor'da Adil Demirbağ, Samsunspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Trendyol Süper Lig’deki 4. sarı kartını gören Adil, 9 Kasım Pazar günü deplasmanda oynanacak Fatih Karagümrük maçında takımını yalnız bırakacak.

Konya Spor Haberleri