Konyaspor iç sahada az attı, az yedi

Spor Toto Süper Lig’in ilk 14 haftalık bölümünde sahasında oynadığı 6 maçta 4 gol atarak iç sahada en az gol atan takım arabam.com Konyaspor oldu.

İÇ SAHADA MAÇ BAŞINA 1 GOL ATTI

Yeşil-beyazlı ekip, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen ara öncesi çıktığı 14 maçta 24 puan toplayarak averajla 4.sırada yer aldı. İlk 14 haftalık devrede sahasında 6 maça çıkan yeşil-beyazlılar, bu maçlarda 1 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Topladığı 11 puanla en fazla puan toplayan sekizinci takım olan Anadolu Kartalı, özellikle iç sahada gol atma sıkıntısı yaşıyor. Palut’un öğrencileri, sahasında oynadığı 6 maçın 2’sinde gol atamazken, 4’ünde ise toplamda 4 gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlılar, iç sahada en fazla bir gol atma başarısı gösterdi (Fenerbahçe 1-0, Hatayspor 1-0, Ümraniyespor 1-0, Kasımpaşa 1-1).

İÇ SAHADA EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Konyaspor aynı zamanda iç sahada en az gol yiyen takım unvanına sahip. Palut’un öğrencileri, 6 maçta sadece kalesinde 2 gol gördü. Gol yediği bu maçlarda galip gelemeyen Konyaspor (Gaziantep 1-0, Kasımpaşa 1-1), Dünya Kupası sonrası iç sahada oynanacak Alanyaspor mücadelesinde hem az gol yeme serisini sürdürmeyi hedefliyor hem de iç sahada en az gol atan takım unvanını bırakmak istiyor. •SPOR SERVİSİ

Konya Spor Haberleri