Konyaspor son dakikalara dikkat edecek

Hafta sonu Konyaspor’a konuk olacak olan Giresunspor’da tıpkı Konyaspor gibi gol sorunu çekiyor. Karadenizli ekip nasıl oynuyor, en güçlü ve zayıf yönleri neler ve oyunlarıyla ilgili her şey analiz haberimizde.

Ligin en az gol atan ekibi Bitexen Giresunspor Hakan Keleş yönetiminde son haftalarda istediği sonuçları alamadı. Karadeniz’in yeşil beyazlı ekibi geçtiğimiz günlerde başkanlık değişimine gitmişti. Keleş’in öğrencileri için maçın son dakikaları çok önemli. Yeşil beyazlılar 71-80 arası yüzde 24, 81-90 arası yüzde 29 gol attı. Yani Giresunspor ekibi attığı gollerin yarısını son 20 dakikada kaydetti.

MORENO KİLİT İSİM
Buna karşın Karadeniz ekibi yine son dakikalarda golü kalesine kapatamıyor. Deplasman ekibi 81-90 arası yüzde 25 gol yedi. Konyaspor’un maçı kazanması için oyundan düşmemesi gerekiyor. Kontra ataktan gol bulamayan Anadolu Kartalı Marlos Moreno ile şansları değerlendirecek. Takımlarındaki en golcü isim ise Konyasporluların yakından bildiği Rijad Bajic. Bosnalı golcü 8 golle takımını taşıyor.

UFUK KENDİRCİ-YENİ HABER GAZETESİ

Konya Spor Haberleri