Trendyol Süper Lig 1. hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Eyüpspor'un konuğu olacak. Yeşil beyazlılar, Kayacık Tesisleri'ndeki son antrenmanını basına açık gerçekleştirdi ve Teknik Direktör Recep Uçar açıklamalarda bulundu.
Eyüpspor değerlendirmesi yapan Uçar, şunları söyledi, "Yeni sezon öncelikle olarak hepimize hayırlı olsun. 3 etap olarak çalıştık. Hazırlıklarımızı yaptık. Son iki antrenmanımız var. Rakibimiz Eyüpspor. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Mücadeleyi kazanmak istiyoruz" dedi
Tecrübeli Teknik Adam, golcü Blaz Kramer'in takımdan ayrılma durumuyla ilgili olarak, "Oyuncunun gitmesi bir günlük mesele değil. Blaz Kramer için Avusturya'dayken teklif geldi ve kendisi defalarca gitmek istediğini söyledi. Neticesinde çok istemesek de bu sezon aramızda olmayacak. Oyuncu bu koşullarda devam etseydi geçen seneki performansı veremeyebilirdi. Kramer'in gitmesiyle ilgili bir endişem yok"
Son dakika Konyaspor haberlerine anında ulaşmak için
Yeni Haber Spor Whatsapp Haber Hattına katılabilirsiniz.