Yaz transfer döneminin geride kalmasının ardından Konyaspor'dan ayrılan futbolcuların gittiği takımlardaki performansları çıkartıldı. Yeşil beyazlılarda genç futbolcular dahil toplam 26 oyuncu takımdan ayrıldı. A takımda forma giyen futbolculardan Blaz Kramer, AI Okhdood takımına transfer oldu. Sloven oyuncu Arabistan ekibiyle çıktığı 2 maçta 1 kez fileleri havalandırdı.
YUSUF KALDIĞI YERDEN DEVAM
Polonya ekibi Jagiellonia'a giden Louka Prip ise oynadığı 7 maçta 1 asist ile katkı sağladı. Oğulcan Ülgün, Gençlerbirliği ile 2 maçta süre aldı. Danijel Aleksic ve Yusuf Erdoğan 1. lig ekiplerinden Çorum FK'ya gitti. Yusuf kırmızı siyahlılarla oynadığı 5 maçta 1 gol ve 2 asist yaparken, Aleksic takımında 27 dakika süre aldı. Jakub Slowik, Yokohama'da 5 karşılaşmada toplam 450 dakika sahada kaldı.
3 OYUNCU TAKIM BULAMADI
Hamidou Keyta, Azerbaycan ekiplerinden Araz Nahçivan'a gitti. Senegalli futbolcu 8 maçta görev aldı gol ve asist yapamadı. Metehan Mert, Sarıyer ile 5 maçta görev aldı. Emrehan Gedikli, Bursaspor formasıyla çıktığı 4 müsabakada 1 gol bulurken, golsüz golcü lakaplı Bouly Sambou ise Irak ekiplerinden Duhok'a gitti. Oyuncu henüz maç yapmadı. Van'a giden Emir Bars da henüz forma şansı bulamadı. Adem Eren Kabak, Erzurumspor'da 3 maçta görev aldı. Emmanuel Boateng, Filip Damjanovic ve Nikola Boranijasevic yeşil beyazlılardan sonra bir takımla anlaşma sağlamadı.
Son dakika Konyaspor haberlerine anında ulaşmak için
Yeni Haber Spor Whatsapp Haber Hattına katılabilirsiniz.