Konyaspor'un gol vaadi!

18. haftanın gol beklentileri açıklandı. Anadolu Kartalı, geride kalan haftada en çok gol pozisyonuna giren takım oldu. Yeşil beyazlılar girdiği 2.21 gol beklentisiyle2023-2024 sezonunda ilk kez gol beklentisi raporunda birinci sırada yerini aldı.

Süper Lig’de geride kalan haftada takımların gol beklentileri açıklandı. Konyaspor’un sahasında Kayserispor’u 2-0 geçtiği maç haftanın en çok gol vaat eden maçı oldu. Anadolu Kartalı girdiği 2.21 gol beklentisiyle2023-2024 sezonunda ilk kez haftanın en çok skora yaklaştığı maçı oynadı. Yeşil beyazlılar buna karşında kalesinde 1.06 rakibine gol pozisyonu vaat etti ancak Paul izin vermedi.


8 MAÇ 9 GOL

Adana Demirspor ve Sivasspor maçları haricinde son maçların tümünde gol bulan Anadolu Kartalı, Hakan Keleş takımın başına geçtikten sonra ligde çıktığı 8 maçta 9 gol buldu Diğer yandan Konyaspor’un başını çektiği 18. Hafta listesinde Alanyaspor, Antalyaspor ve Gaziantep FK ilk sıraları paylaştılar. Listenin son sırasında ise Ankaragücü, İstanbulspor ve Fenerbahçe takımı bulunuyor.

Konya Spor Haberleri