Manisa'nın Salihli ilçesinde, yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Latife Karaçil (60), hayatını kaybetti.Kaza, saat 11.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 kara yolu Barış Mahallesi mevkinde meydana geldi. Turgutlu'dan Salihli yönüne giden O. A.'nın kullandığı 45 SC 3660 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Latife Karaçil'e (60) çarptı.
Manisa'da 3 acı olay... 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa'da meydana gelen üç ayrı olayda 3 kişi hayatını kaybetti.
İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Latife Karaçil'e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra ambulansla ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Karaçil, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Evini ateşe veren baba öldü, oğlu yaralandı
Manisa'da, alkollü olarak gelip, borçları olduğunu söyleyerek evini ateşe veren Adem Y. (49) hayatını kaybetti, kol ve bacağında yanıklar oluşan ve balkondan atlayarak kurtulan oğlu K.Y. (20) hastaneye kaldırıldı. Adem Y.'nin eşi ve diğer 2 çocuğu ise kendi imkanları ile dışarı çıkarak, alevlerden kurtuldu.
Olay, saat 01.00 sıralarında Yunusemre ilçesi Hafsa Sultan Mahallesi'nde meydana geldi. Dışarıdan alkollü geldiği ileri sürülen Adem Y., borçları nedeniyle bunalımda olduğunu belirtip, iki katlı binanın üst katındaki evini ateşe vereceğini söyledi. Kendisine engel olmak isteyen eşi F.Y. (41) ve 3 çocuğuna rağmen Adem Y., eve benzin döküp, ateşe verdi. Kısa sürede alevler tüm evi sardı. F.Y. ile oğulları E.Y. (15) ve E.Y. (12), kendi imkanları ile dışarı çıkarak canının kurtardı. Bacağı ve kolunda yanıklar oluşan diğer oğlu K.Y. ise balkondan atlayarak kurtuldu.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından K.Y., ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.
İtfaiye ekipleri, 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Alevlerin söndürülmesinin ardından içeri giren itfaiye ekipleri Adem Y.'nin cesediyle karşılaştı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Adem Y.'nin cenazesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Devrilen traktörün sürücüsü öldü
Alaşehir ilçesinde Süleyman Keskin (64), devrilen traktörün sürücü öldü.
Kaza, saat 11.00 sıralarında Seriryayla Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Killik Mahallesi'nden kurulan pazardan alışveriş yapan Süleyman Keskin’in dönüş yolunda kontrolünü kaybettiği 45 Z 3171 plakalı traktör devrilip, ters döndü.
Traktörün altında kalan Keskin, hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Keskin'in cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından traktörün altından çıkarılıp, Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.