Melih Güner: Kuran-ı Kerim’e uzanan eller kırılsın

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner; Danimarka'daki Stram Kurs (Sıkı Yön Partisi) Partisinin Lideri aşırı sağcı Rasmus Paludan'ın, İsveç polisinden aldığı iznin ardından Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına sert tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, İsveçli siyasetçi Rasmus Paludan’ı sert bir dille kınadı. Güner, yükselen İslam düşmanlığına karşı İslam Dünyasının birleşmesi gerektiğini söyledi.

Güner, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İsveçli ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, İsveç makamlarının verdiği izinle Türk Büyükelçiliği önünde Kur’an'ı Kerim yaktı.

Bu hadsiz eylemi lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz.

İslami değerlerimize ve Müslümanlara olan saldırılar sadece İsveç’te değil..

Hindistan’da iktidardaki Halk Partisi yetkilileri, Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’e (sav) hakaret içerikli ifadeler kullanılıyor,

İsrail’de , Mescid-i Aksa’da ibadet eden Müslümanlar katlediliyor,

Kanada’da Camiden çıkan cemaate ateş ediliyor,

Fransa’da başörtüsü takan kadınlar tartaklanıyor ve hakaret ediliyor,

Doğu Türkistan’da Müslümanlara işkenceler yapılıyor ve katlediliyor.

Maalesef bu örnekleri saymakla bitiremeyiz.

Özellikle son dönemlerde İslam düşmanlığının artması, dini değerlerimize yapılan alçak saldırılar karşısında Müslüman alemini birlik olmaya ve bu alçaklıklara son vermek için en güçlü şekilde yaptırımlar uygulamaya davet ediyoruz.

Bizler, Yeniden Refah Partili Gençler olarak dinimizi hedef alan bu kirli zihinlere karşı gereken mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimize söz veriyoruz.

Siyaset Haberleri