Metal Sanat Evi’nden dezenfektan stantı...Herkes alabilsin diye kampanya!

Konya'da Ayvazoğlu Metal bünyesinde kurulan ve dekoratif ürünlerle ön plana çıkan Metal Sanat Evi, dezenfektan stantı üretti. Herkes alabilsin diye kampanya yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ayvaz, 'Dezenfektan stantlarımız uygun fiyata satışa sunulmaktadır' dedi.

İlk kez Aralık ayında Çin’in Vuhan eyaletinde görülen ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Mart ayının başında da Türkiye’de görülmüştü. Virüsün yayılımını engellemek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından çeşitli uyarılar yapılmış, bunların başında da temizliğe dikkat etme hususu ön plana çıkmıştı. Konya'da Ayvazoğlu Metal bünyesinde kurulan ve dekoratif ürünlerle ön plana çıkan Metal Sanat Evi, el hijyeni için dezenfektan stantları üretti. Bu günlerde temizliğe ekstra önem vermek gerektiğini dile getiren Metal Sanat Evi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ayvaz, “Koronavirüsün ülkemizde görülmesinden sonra bizler de tedbir için bu alanda neler yapabiliriz diye düşündük. Ekibimizle verdiğimiz karar sonrası dezenfektan stantları üretmeye karar verdik. Resmi kurum ve işletmeler için yeni dönemde vazgeçilmez olan dezenfektan stantlarımızı tamamen kendi bünyemizde üretmekteyiz. Teması önlemek için pedallı ürettiğimiz stantlarımızın üzerinde de koronavirüsten korunmak için gerekilen 14 kural yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

TANITIM İÇİN UYGUN FİYAT

Dezenfektan stantlarını herkes alabilsin diye uygun fiyata satışa sunduklarını kaydeden Selim Ayvaz, “Son dönemlerde dezenfektan stantlarının çok yüksek fiyatlara satıldığını ve firmaların temin etme konusunda güçlük çektiğini görmekteyiz. Bizler için sağlık, maddiyattan önce gelmektedir. Bu doğrultuda herkesin sahip olabilmesi için fiyatları piyasanın çok altında satışa sunduk. Metal Sanat Evi bünyesinde üretilen dezenfektan stantlarımız 199 TL’den satışa sunulmuştur. Şefikcan Caddesi üzerinde bulunan showroom’umuzdan ve tüm online satış mağazalarından ürünümüz temin edilebilir” diye konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Konya Haberleri