Muhittin Güzelkılınç İHO Konya şampiyonu oldu!

 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Oyunları Kaleli Yakan Top kategorisinde Muhittin Güzelkılınç İmam Hatip Ortaokulu şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Oyunları Kaleli Yakan Top kategorisinde Muhittin Güzelkılınç İmam Hatip Ortaokulu şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada 12 okul takımını geride bırakarak, finale çıkarak şampiyonluğu kazandı.

11-12 yaş grubundaki öğrencilerin yer aldığı takımın antrenörlüğünü beden eğitimi öğretmeni Nevzat Paparacı üstlenirken, yardımcı olarak beden eğitim öğretmeni Raşit Korkmaz görev aldı. Okul müdür yardımcısı Hasan Bulut ve okul müdürü Beytullah Coşan da öğrencileri bu süreçte yalnız bırakmadı.

Sadece akademik başarılarıyla değil, sportif faaliyetlerdeki performansıyla da dikkat çeken okul, bu alandaki çalışmalarının meyvesini topladı.

Okul Aile Birliği, bu anlamlı başarıdan dolayı okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek duyduğu gururu dile getirdi.

Konya Haberleri