Saldırılara birlikte göğüs germeliyiz!

Konya’nın birlik ruhunun tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Seçim atmosferine girdiğimiz son günlerde, Konya’nın özellikle siyasi birtakım argümanların malzemesi haline geldiğini şahitlik ediyoruz. Birileri son dönemde siyasi hesaplarla Konya üzerinden karalamalar yapıyorlar. Biz Konyalı vatandaşlar olarak dik durup bu şehrin zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeler sıraladığı AK Parti Grup Toplantısına, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı da katıldı. Bugüne kadarki en coşkulu grup toplantılarından birine şahitlik ettiklerini söyleyen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ankara ziyaretlerini gazetemize değerlendirdi.

Seçim hazırlıklarının sahadan masaya kadar her anlamda sorunsuz devam ettiğini belirten Özer, “Teşkilatımızla, belediye başkanımızla, muhtarlarımızla, kamu kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla harika uyumumuz var. En ufak bir meseleyi bile bir araya gelerek çözüyoruz. Selçuklu’da oluşan bu huzur iklimi de icraat olarak ilçemize yansıyor” dedi.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birbiri ardına müjdeler sıraladığı AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti Selçuklu Teşkilatı, aynı zamanda sahada da kendini gösteriyor. Çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Hakan Özer, seçim startının verilmesiyle birlikte her anın çok kıymetli olduğunun altını çizdi.

AK Parti Grup Toplantısı katılımlarını ve Ankara’daki bazı ziyaretleri de değerlendiren Başkan Özer, “Şu ana kadar en coşkulu grup toplantılarından birisi oldu diyebiliriz. Cumhurbaşkanımız, burada toplumun her kesimini ilgilendiren çok önemli mesajlar verdi. Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili güncellemeler vatandaş tarafından çok güzel karşılık buldu. Bunun yanında Yeni Evim Kampanyası da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Hemen hemen her alanda yapılan açıklamalar hepimizi heyecanlandırdı. Türkiye Yüzyılı’na yakışır projeler açıklandı. Grup toplantısına da katılım çok yoğun oldu” dedi.

“KADIN KOLLARIMIZ ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI”

Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın AK Parti Grup Toplantısındaki heyecanını ve coşkusunu değerlendiren Başkan Özer, “Kadın kollarımız çok aktif çalışıyor. Üyeliklerle ilgili çalışmalar sürdürüyorlar. Vatandaşlar da buna teveccüh gösteriyor. Her zaman sahadalar ve Selçuklu’nun mahallelerine ev ziyaretleri yaparak üye sayımızı artırıyorlar. Bunun yanında vatandaşlarla sık sık bir araya geliyorlar. Kadın kollarımızın yoğun bir çalışma temposu var. Biz de bu çalışmaya karşılık hem motive olmaları hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmeleri için Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta’nın ev sahipliğinde Grup Toplantısına katıldık. Cumhurbaşkanımızla aile fotoğrafı çektirme fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanı Vekilimizle, Meclis Başkanımızla, Bakanlarımızla, Konya Milletvekillerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı ile her zaman olduğu gibi yine birlikteydik. Güzel bir program oldu” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLAT FAALİYETLERİMİZ TÜM HIZIYLA SÜRECEK “

Teşkilat faaliyetlerinin yoğun olarak devam ettiğini belirten Başkan Özer, ziyaretler sürerken bir taraftan da sandık kurullarının güncellenip yeniden ele alındığını da söyledi. Mahalle başkanlarıyla sürekli bir araya gelerek toplantılar yaptıklarını söyleyen Başkan Özer, “Yoğun şekilde devam eden teşkilat çalışmalarımız, sahadan masaya kadar her anlamda sorunsuz devam ediyor” dedi.

“KONYA, AK PARTİ DAVASININ EV SAHİBİ OLMUŞTUR”

Konya’nın birlik ve beraberlik şehri olduğunun altını çizen Başkan Özer, “Konya, AK Parti davasının her zaman ev sahibi olmuştur. Hala da bu şekilde sürüyor. Sahada vatandaşlarımızın bize olan pozitif enerjisini her zaman hissediyoruz. Seçim atmosferine girdiğimiz son günlerde, Konya’nın özellikle siyasi birtakım argümanların malzemesi haline geldiğini şahitlik ediyoruz. Özellikle son zamanlarda yaşananlar, bir takım kendini bilmez insanlar tarafından ortaya koyulan münferit olaylardan yola çıkarak, Konya’yı kötülemeye çalışıyorlar. Halbuki Konya hemen hemen her alanda Türkiye’nin örnek şehirlerinden bir tanesidir. Belediyecilikten tutun da STK’ların yapılanması, basının yapılanması ve daha niceleriyle Konya, Anadolu’nun örnek şehridir. Birileri son dönemde siyasi hesaplarla Konya üzerinden karalamalar yapıyorlar. Biz Konyalı vatandaşlar olarak dik durup bu şehrin zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü biz ne olduğumuzu biliyoruz ve pek çok alanda da öncülük ediyoruz. Özellikle belediyecilikte Konya Modeli Belediyecilik tabiri var ve bu model Türkiye’nin tüm belediyelerine örnektir. Bu sebeple birtakım karalamaları dikkate almadan topyekün olarak şehri müdafaa etmeliyiz. İnşallah önümüzdeki günler daha güzel olacak. Cumhurbaşkanımız her gün yeni müjdeler açıklıyor. Doğalgaz rezervleri, TOKİ’ler, Türkiye’nin altyapı faaliyetleri ve birçok alanda müjdeler geliyor. Türkiye, bölgesinde politikalar belirleyen ülke olmaya devam ediyor. Yeni yıla girdiğimiz bu günlerde Türkiye Yüzyılı’nın ilk adımlarını da atmış oluyoruz. Türkiye’nin temel sorunlarını da hallediyoruz. Yıllardır gündemde olan EYT, artık gündem olmaktan çıktı. Bunun gibi meseleleri hallederek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“KONYA’DA GÜZEL BİR BİRLİKTELİK VAR”

Başkan Özer, Konya’nın birlik ruhunun da tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyerek, siyasetten bürokrasiye, vatandaştan kurumlara kadar bu birlikteliğin sarsılmaz olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanından Bakanlara, Genel Başkan Yardımcısından İl Başkanına ve teşkilatlara kadar çok güzel bir uyum olduğunu vurgulayan Başkan Özer, “Bu aslında şehre olumlu yansıyor. Konya’nın tüm meselelerinde topyekûn hareket ederek hızlı çözümler sağlanıyor. Konya meselelerini ön plana çıkarıyoruz. Bu uyum şehrimizde pek çok alana da yansıyor. Selçuklu’nun da en önemli özelliği bu konudaki uyumudur. Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak, belediye başkanımızla, muhtarlarımızla, kamu kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla harika uyumumuz var. En ufak bir meseleyi bile bir araya gelerek çözüyoruz. Selçuklu’da oluşan bu huzur iklimi de icraat olarak ilçemize yansıyor. Herkes kendi alanında gayretini sürdürüyor. Selçuklu’da hizmetin, geçmişten bugüne en güzel örneklerini yaptığımızı düşünüyoruz. Her ilçenin her teşkilatın önemli özelliği vardır. Selçuklu’nun en önemli özelliği ise, birlik, beraberlik ve uyumlu çalışmasıdır” diye konuştu.

• SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ

Konya Haberleri