Selçuklu'nun eğitimdeki vizyonu Türkiye’ye örnek olacak!

 Muhabir
Konya’da SEDEP-SETAP 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Protokol İmza Töreni yapıldı.

Konya’da Selçuklu Belediyesi, Konya Valiliği, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Selçuklu Kent Konseyi iş birliğinde SEDEP-SETAP 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi.

İmzalanan protokol ile öğrenciler okul dışı öğrenme ortamlarındaki etkinliklerle zamanlarını dolu dolu geçirecekler.

VALİ AKIN: KONYA HER ALANDA ÖNCÜ BİR MARKADIR

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Konya Valisi İbrahim Akın, “İmzalayacağımız protokol ile öğrencilerimizin kendilerini geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Öğretmenlerimizin görevlendirmesi, belediyemizin desteklemesi planlanmaktadır. Programımız öğrencilerimize sanattan teknolojiye geniş bir yelpazede eğitimi planlamaktadır. Konyamızın eğitimdeki vizyonu tüm Türkiye’ye örnek olmaktadır. Konyamız her alanda öncü bir markadır.” şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yeni Haber (@yenihaberden)'in paylaştığı bir gönderi

Konya Haberleri