Sevilen dizi Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?

Yapımcılığını Gold Filmin yaptığı başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş, Mert Turak’ın paylaştığı dizi olan Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?
Sevilen dizi Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan çıktığından bu yana gündemden düşmeyen ,İddialı konusu ve sağlam oyuncu kadrosu ile fazlasıyla dikkat çeken Kızıl Goncalar’da bu hafta yine nefesler tutuldu.

1-001.jpg

Son bölümde neler yaşandı?

Cüneyd ve Zeynep’e evlilik yolunda dergâhta bir tören düzenlenir. Törende, beklenmedik biçimde, Meryem de kızının evliliğine onay verir. Çünkü Meryem ve Levent’in başka planları vardır. Zaman kazanma peşinde olan Meryem ve Levent, Suavi’nin yardımıyla Zeynep’i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır ama bunun için Zeynep’in çok zor bir soruya cevap vermesi gerekecektir. Cüneyd, Zeynep’le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmayacaktır.

2-001.jpg

5’inci bölümde bizi neler bekliyor?

Fragmanda görüldüğü üzere Levent’in babası fenalaşıyor birçok kişi endişeleniyor. Öte yandan Cüneyd ile Zeynep’in daha da fazla yakınlaştığını görüyoruz. Her ne kadar Zeynep yaşı küçük olduğu için evlenmek istemese de Zeynep ile Cüneyd’in arasında bir aşk yaşanacağına kesin. Evlenmeseler bile birbirlerini sevecekleri sinyalini veriyorlar. Zeynep Cüneydle baş başa iken saçını açıyor. Bunu gizliden onları izleyen Feyza görüyor bu bölümde görmesek de diğer bölümlerde Feyza’nın bu ikiliyi ayırmak için bir şeyler yapacağı kesin.

4-001.jpg

Meryem’in evliliğe izin verdiğini görüyoruz. Büyük ihtimalle Levent ile bir şeyler planlıyorlar. Hasna Zeynep’e tokat atıyor. Feyza’nın bir şeyler yaptığından dolayı olduğu tahmin ediliyor. Meryem’in kocasının Meryem’i tehdit ettiğini görüyoruz. Ayrıca bir kadın bacağını dikizlediğini iler ki bölümlerde Meryem’in kocası Meryem’i aldatabilecek gibi duruyor.

Etiketler :