Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.Kaymakam...
Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.

Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun, beraberindeki Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Beyşehir Organize Sanayi Müdürü Mutlu Korkmaz ve silah sektörü temsilcilerinden oluşan heyetle Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan'ı ziyaret etti.

Dekan Yardımcısı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Uzun’un da eşlik ettiği ziyarette, üniversite sanayi işbirliği üzerinde durulurken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Arıkan, "Üniversitemiz gerek ilçemizin gerekse bölgemizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlıyor. Üniversite olarak sanayicilerimizle birlikte karşılıklı işbirliği ve çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: