Seydişehir’de Yaz Spor Okulu kayıtları başladı

Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile düzenlenen Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı.
Seydişehir’de Yaz Spor Okulu kayıtları başladı

Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile düzenlenen Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı.

Atatürk Spor Salonu’na yapılacak başvurular 13 Haziran Pazartesi günü başlarken, 1 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda, 15 farklı branşta kayıt alınabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Pandemi nedeni ile ara verdiğimiz yaz spor okullarımıza yeniden başladık. Sportif faaliyetlerimize ve sporcu gençlerimize sporu sevdirmek ve bu konuda kendilerini geliştirip ilerlemelerini sağlamak amacıyla yaz spor okulumuzdan birçok sporcumuz, kulüp bünyesinde lisanslı sporcular oldu. Seydişehir sportif faaliyetlerde başarılı bir ilçe. Spora ve sporcuya her zaman önem veriyor ve kendilerini destekliyoruz” dedi. Seydişehir Yaz Spor Okulu eğitimlerine ise 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 5 Eylül’de sona erecek. (Spor Servisi)