Şifo dertli:Hep kümede kalmaya çalışan takım çalıştırdım
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, futbolculuk kariyerini Beşiktaş gibi büyük bir takımda geçirmesine rağmen antrenörlük kariyerinde hep düşmeme mücadelesi veren takımları çalıştırmak zorunda kaldığını söyledi
Antalya’daki Pro Lisans Semineri’nde konuşan Mehmet Özdilek, Futbolculuk döneminde olduğu gibi teknik direktörlük kariyerinde de hedefleri bulunduğunu anlattı. Özdilek, "Bu zamana kadar bana kimse yukarıya oynayan bir takımı vermedi. 12 yıldır teknik adamlık yapıyorum, başı sıkışan takımlarla antrenörlük kariyerim başladı ve bu şekilde de devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.
“KOLAY BİR İŞ DEĞİL”
Özdilek, ligin yarısında takım çalıştırmaya başlamanın kolay bir iş olmadığını kaydederek, "Bu konuda da tecrübeli olduğumu düşünüyorum. Çünkü 12 senedir hep bu süreçleri yaşayarak ve hep üstüne koyarak gelen bir teknik adamım." diye konuştu.
HAYALİ MİLLİ TAKIM
Özdilek, "Ana hedefin milli takımı çalıştırmak mı?" sorusunu, "Tüm teknik adamların hedeflerinden biridir. Tüm teknik adamların Türkiye'deki hedefleri arasında en üst noktadadır. Hepimizin de hedefi vardır. Zaman içerisinde, gelecekte benim de hedeflerimden birisidir." şeklinde yanıtladı.
Bakmadan Geçme