Sigara fiyatlarına dev zam!

Son günlerde birçok üründe fiyat artışları yaşandı ve sigara fiyatları da bundan etkilendi. Yarın itibariyle sigaralara büyük bir zam daha yapılacak. İşte haberin ayrıntıları...
Sigara fiyatlarına dev zam!

Sigara fiyatlarına yapılan son zam haberleri vatandaşların gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından duyurduğu habere göre sigara fiyatlarına büyük bir zam daha geliyor. Bu nedenle tiryakilerin isyanı devam ediyor. Güncel sigara fiyatları ise her zam gibi vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

8 TÜRK LİRASI ZAM YAPILACAĞI İDDİASI

Sigara fiyatlarına bir zam daha geleceği haberi, Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından duyuruldu ve sigara tiryakilerini isyan ettirecek. Sigara fiyatlarına normalde 6 ayda bir zam yapılması gerektiği, ancak artan enflasyon nedeniyle yeniden zamlanacağı belirtiliyor. Yılbaşında 4 TL'lik zam yapılan sigara fiyatlarına, bu kez 8 TL'lik yüksek bir zam yapılması bekleniyor. Sigara fiyatlarındaki son zammın ardından, vatandaşlar yeniden zamlanacak olan sigara fiyatları hakkında merak içinde.

KARAR

Etiketler :