Sigaraya bir zam daha!

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş duyurdu. Öte yandan konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Peki sigaraya zam geldi mi? Sigara zammı ne kadar olacak? Hangi gruba zam geldi? İşte sigara zammıyla ilgili tüm detaylar…
Sigaraya bir zam daha!

Sigara zammı haberleri tiryakiler tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak Temmuz ayında sigaraya zam gelmiş, en ucuz sigara 41 TL olmuştu. Eylül ayında ise 5 TL’lik zam yapılmış, en ucuz sigara 46 TL’ye çıkmıştı. Bu zammın ardından sigara içenleri üzecek bir zam haberi daha geldi. Son dakika haberine göre 4 Eylül Pazartesi günü bir sigara grubuna daha zam yolda.

Konuyla ilgili olarak henüz bir resmi açıklama yapılmasa da 2023 güncel sigara fiyatları listesi en çok aranan konulardan birisi oldu. Peki güncel sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman? Sigara zammı ne kadar gelecek?

SİGARAYA ZAM GELİYOR MU?

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, rakam vererek duyurdu. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna daha zam geleceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özgür Aybaş, “Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda. Alkol içkiler zammı da eli kulağında.” ifadelerini kullandı.

2023 GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Birçok markadaki en ucuz sigara fiyatı 46-47 TL'ye çıkmış; en pahalı sigara fiyatı ise 51 TL ile 55 TL arasında değişkenlik göstermişti.

Philip Morris sigara grubunda en ucuz sigara 47 TL olurken en pahalı sigara ise 55 TL'ye yükseldi.

JTİ sigara grubunda en ucuz sigara 46 TL olurken en pahalı sigara ise 51 TL oldu.

Etiketler :