Sigaraya bir zam daha geldi! İşte sigara zamlı fiyatlar!

Son dakika sigaraya zam geldi. Son dakika sigara fiyatlarına zam geldiği bildirildi. Yıl başından bu yana 8 lira artan sigaraya zam yapıldı. Sigaraya gelen zam sonrası en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu? 1 Temmuz sigara zamlı fiyatları ne kadar?
Sigaraya bir zam daha geldi! İşte sigara zamlı fiyatlar!

Son dakika sigara fiyatlarına yeni zam geldi. Ocak, Mart, Mayıs ayında gelen 8 liralık zammın ardından sigara fiyatları için zam yapıldığı duyuruldu. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya zam yapıldığını bilgisini paylaşıldı.

SİGARA ZAMLI FİYATLARI? SİGARAYA NE KADAR ZAM GELDİ?

Peki sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zamlı fiyatları ne kadar? Malbora, Camel, Winston, Monte Carlo sigara zamlı fiyatları ne kadar? 1 Temmuz Malbora, Camel, Winston, Monte Carlo zamlı fiyatları?

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, osyal medya hesabından yaptığı paylaşımından sigaraya 2 TL'lik bir daha zam geldiğini duyurdu.

YIL BAŞINDAN BU YANA SİGARAYA 10 TL’LİK ZAM GELDİ

Sigaraya yıl başından bu yana 10 liralık zam yapılmıştı. Buna göre geçtiğimiz haftalarda yapılan son zamla birlikte en düşük sigara fiyatı 25,50 TL, en yüksek sigara fiyatı ise 40 TL oldu.

Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre sarmalık kıyılmış tütünde geçerli ÖTV oranı yüzde 40'tan yüzde 55'e çıkarılmıştı.