Sigorta Center Şube Ağını Genişletiyor

Konya merkezli Sigorta Center, 2001 yılından bu yana sunduğu sigorta hizmet ağına bir yeni şube daha ekliyor. Sigorta Center, Kocaeli Şubesi ile Kocaeli/Derince ilinde hizmet vermeye başlıyor. Bu yeni şube, tüm sigorta branşlarında (Trafik, Kasko, Konut, İşyeri, Dask, Sağlık, Tarım, Mühendislik, Nakliyat) uzman bir kadro ile faaliyet gösterecek.
Sigorta Center Şube Ağını Genişletiyor

Sigorta Center Grup Acentelik, Ankara Bölge, Ankara/Çankaya şube, Konya/Selçuklu şube, Konya/Akşehir şube, Konya/Ereğli şube, Konya/Karapınar şube ve Aksaray şubelerinin ardından Kocaeli şubesini de ekleyerek genişlemeye devam ediyor. 2023 yılı hedeflerinde merkez ve toplamda 15 şube oluşturma hedefini belirten Sigorta Center Şube Sorumlusu Mehmet Özyoldaş, bu gelişmeyi şu şekilde değerlendirdi: "Şubeleşme çalışmalarımız hızla ilerliyor. Hedefimiz, şube sayımızı artırarak daha fazla kişiye ulaşıp, Sigorta Center kalitesini sunmak.

whatsapp-gorsel-2023-09-27-saat-14-46-02.jpg

Ayrıca, istihdam yaratma ve sigortacılık sektörüne, üniversitelerin ilgili bölümlerden mezun olan bireylerine deneyim kazandırmayı ve iş imkânı sunmayı amaçlıyoruz. "

whatsapp-gorsel-2023-09-26-saat-17-11-23.jpg

Sigorta Center ailesi olarak bu büyüme yolculuğunda destek veren sigorta şirketlerine ve tüm dost ve müşterilere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sigorta Center, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla büyümeye devam ediyor.

Etiketler :