Sinan Oğan'dan adaylıktan çekilme iddialarına yanıt

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın yarınki Antalya programını iptal etmesinin ardından adaylıktan çekileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlayan Oğan, ''Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz.'' ifadesini kullandı.
Sinan Oğan'dan adaylıktan çekilme iddialarına yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddialarına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Özdağ, "Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ie yarınki Antalya programını iptal etti. Oğan'ın bu akşam İstanbul'da bir TV programına katılacağı, yarın ise Ankara'da seçime yönelik çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

Sinan Oğan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda da "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul'dayım. Yarın Ankara'da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" dedi.