Sınırdaki Mehmetçiğe konvoyla lokum

İSTANBUL (AA) - Fatih’te hayırsever vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınırda görevli Mehmetçiğe kolilerle lokum, pişmaniye ve kuruyemiş...
Sınırdaki Mehmetçiğe konvoyla lokum

İSTANBUL (AA) - Fatih’te hayırsever vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınırda görevli Mehmetçiğe kolilerle lokum, pişmaniye ve kuruyemiş götürmek üzere konvoy halinde yola çıktı.

Yaklaşık 20 kişilik grup, araçlarla Ragıp Gümüşpala Caddesi üzerindeki bir kuruyemiş dükkanında buluştu.

Burada, içinde lokum, kuruyemiş, pişmaniye gibi yiyeceklerin bulunduğu koliler hazırlayan vatandaşlar, söz konusu yiyecekleri Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Mehmetçiğin görev yaptığı sınıra götürmek üzere araçlara taşıdı.

Organizasyonda yer alan Özhan Akın, Mehmetçiğe hayırsever vatandaşlar tarafından bir çok malzeme gönderildiğini anlatarak, bunu araştırdıklarında lokum gibi yiyeceklerin gönderilmediğini öğrendiklerini söyledi.

Akın, "Bu etkinliği organize ettiğimiz arkadaşlarımızla kuruyemiş dükkanında hazırladığımız ürünleri kolilere yerleştirdik ve sınırına doğru yola çıkmak üzere hazırlandık. Onların ağzı tatlansın istedik. Mehmetçiğe canımız feda olsun" dedi.

Etkinliğe katılanlardan İsmail Gül de sınırdaki askerlere destek vermek amacıyla bir grup oluşturduklarını belirterek, böyle bir yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Türk bayraklarıyla donatılan araçlara doldurulan koliler, Hatay’a doğru yola çıktı.

Kaynak: