Şırnak Vatanını Sevenler Federasyonu yardımlarını sürdürüyor

Şırnak Vatanını Sevenler Federasyonu İl Başkanı Hasret Binzet, İlçe Başkanlarıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere 500 paket gıda ve 600 çift ayakkabı yardımında bulundu.
Şırnak Vatanını Sevenler Federasyonu yardımlarını sürdürüyor

Şırnak Vatanını Sevenler Federasyonu İl Başkanı Hasret Binzet, İlçe Başkanlarıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere 500 paket gıda ve 600 çift ayakkabı yardımında bulundu. Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Hasret Binzet, "Rahmet ve bereket ayı Ramazan'da yardım çalışmalarımıza hız verdik. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak adına ekibimizle birlikte çaba sarf ediyoruz. Onların yüzlerindeki gülümsemeye şahit olduğumuzda tüm yorguluğumuz gidiyor. Şırnak Vatanını Sevenler Federasyonu olarak yardım faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek." ifadelerini kullandı.

'SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERUATTIR'

Başkan Binzet, "Bizim amacımız ve vizyonumuz; Bugüne kadar bu güzel vatanı milletimize yanlış anlatanlara karşı düzgün şekilde anlatmak, vatanımızı yeni gelen neslimizin beyninde yenidenm yenilemektir. Derdimiz; vatan, millet ve bayraktır. Geleceğimiz olan çoçuklarımıza sahip çıkıyoruz. Zor durumda olan ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu güzel vatan hepimizindir ve bütündür bölünmez. Hepimiz kardeşiz. Söz kunusu vatansa gerisi teferruattır" şeklinde konuştu.

sirnak-vatanini-sevenler-federasyonu-3.png

sirnak-vatanini-sevenler-federasyonu-4.png

sirnak-vatanini-sevenler-federasyonu-2.png

whatsapp-image-2021-05-07-at-14-01-03.jpeg

whatsapp-image-2021-05-07-at-14-49-01.jpeg