Sivasspor-Konyaspor, Gollü maç bekleniyor

Süper ligde 36. Haftada Demir Grup Sivasspor ile Arabamcom Konyaspor salı günü gücünü paylaşacak. Müsabaka öncesinde iki takımın son 5 maçına bakıldığında gol yüzdeleri dikkat çekiyor. Sivasspor’un son maçlarında 17 gol atılırken, Konyaspor maçlarında ise 14 gol atıldı.
Sivasspor-Konyaspor, Gollü maç bekleniyor

Sivasspor- Konyaspor rekabetinde salı günü futbolseverler seyir zevki yüksek bir maç izleyebilirler. 4 Eylül Stadyumu oynanacak müsabakada iki takımın mücadelelerine bakıldığında kalecileri zor bir 90 dakika bekliyor. Ev sahibinin son oynadığı 5 müsabakada toplam 17 gol atıldı ve 3.4golün atıldığı bu maçlarda kırmızı beyazlılar sadece 3 puanı hanesine yazdırabildi. Konyaspor’da durum ise biraz farklı.

santra-bitmeyebilir-2.jpg

YÜKSEK GOL İHTİMALİ BEKLENİYOR
Yeşil beyazlıların son oynadığı 5 maçta 14 gol atıldı. 2.8 gol ortalaması yakalandı. Anadolu Kartalı bahsi geçen müsabakalarda 10 puan toplayarak maçları bitirdi. Gol sorununu atlatan Konyaspor’un golcüler suskun, orta saha oyuncuları ise formda. Salı günü oynanacak Sivasspor-Konyaspor maçında yüksek gol ihtimali bekleniyor. 36. Haftadaki maç, diğer takımlarla aynı anda başlayacak.

 Muhabir
Etiketler :