Sivasspor-Konyaspor, Heyecan başlıyor!

28 Mayıs seçimlerinin ardından top yeniden santraya geliyor. Tüm müsabakaların 20:00’da aynı anda başlayacağı 36 haftada, Konyaspor D.G Sivasspor deplasmanına çıkacak. Kümede kalma heyecanının yaşandığı ligimizde, süper lig şampiyonu bugün belli olabilir, 36. Hafta başlıyor!
Sivasspor-Konyaspor, Heyecan başlıyor!

Seçimin galibinin ardından gözler haftanın galiplerine çevrildi. Spor Toto Süper Lig 36. Hafta mücadelesinde Arabamcom Konyaspor ile Demir Grup Sivasspor, 4 Eylül Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Rakip Sivasspor için bu maç çok kritik. Kırmızı beyazlılar ile Giresunspor arasında 3 puanlık fark var. Diğer yandan Galatasaray, Ankaragücü’nü yenmesi durumunda şampiyon olacak.

sivas.jpg

AŞAĞI TARAF KAYNIYOR!
Süper Lig'de kalma yarışında da kritik bir dönemece giriliyor. Lige veda edecek ikinci ve son takım da belli olabilir. Düşme hattında, ligden çekilen Hatayspor, Gaziantep ile düşmesi kesinleşen Ümraniyespor'un ardından en az puana sahip olan Giresunspor en kritik konumda. Kalan 3 haftada birer hükmen galibiyeti kesin olan Antalyaspor ile İstanbulspor daha avantajlı konumda yer alıyor.

 Muhabir
Etiketler :