Sivasspor-Konyaspor, Hoca'nın planı böyle suya düştü

Geldiği günden bu güne pas oyununu takımına işleyen Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Rıza Çalımbay'ın planına karşılık veremedi. Çalımbay, top hakimiyetini rakibine vererek önde baskı ile skor buldu. İkinci yarıda rakibini açamayan Stanojevic'in talebeleri sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Sivasspor-Konyaspor, Hoca'nın planı böyle suya düştü

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor sahasında Konyaspor'u Leke James'in 17. dakikada attığı tek golle geçmesini bildi. Sivasspor'un attığı golde Kaleci Sehic'in hatası olsa da atılan gol tesadüf eseri gelmedi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın planı işledi. Çalımbay, yaşlı olan takımını sadece 3. bölgede baskı yapmasını istedi. Topla oynayan Konyaspor savunması atağa pasla çıkmak isterken baskı gördü ve hata ile gol yedi. Bu gol sonrası puanı ihtiyacı olan Sivasspor tamamen geri çekildi.

aw902620-03.jpg

GEÇİŞ OYUNU İŞE YARAMADI
Golden sonra oyunda topla oynama yüzdesi Konyaspor'da olsa da ev sahibi ekip rakibinin tehlikeli atak bulmasına izin vermedi. İyi kapanan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda Charisis ve Leke James ile kontra atakla skoru arttırma şansını buldu. Sivasspor maçın son dakikalarda 2. gole çok yaklaştı. Stanojevic'in geçiş oyunu, Rıza Hoca'nın presine karşılık vermeyince Konyaspor 1-0 yenilerek ayrıldı.

 Muhabir
Etiketler :